COACHING

Geef jezelf de ruimte.

Wat beweegt jou? En wat brengt jou tot stilstand?
Ervaar je de gewenste balans?
En ben jij je bewust van jouw patronen en blokkades?

Als de nieuwsgierigheid om te groeien maar groter is dan de angst voor het onbekende.
Wanneer je wilt werken aan bewustwording en je bent bereid om hier mee aan de slag te gaan dan kan coaching jou verder helpen. Kies voor enkele coachmomenten of een langer coaching traject afgestemd op jouw wensen.

Er zijn ontzettend veel ingangen om te werken aan persoonlijke groei en ik ben ervan overtuigd dat er altijd een ingang is die past, mits de intentie om te ontwikkelen er is en je bereid bent om oprecht naar je eigen gevoel en handelen te kijken.

Voor de ene persoon is het wenselijk om de coaching in te vullen puur met gesprekken, uiteraard is die mogelijkheid er. Daarnaast is er een wijze om de coaching dynamischer en middels kunstzinnige opdrachten in te vullen. Je zal versteld staan van de inzichten die je kan vinden in eigen gemaakt werk. Denk daarbij aan het werken met materialen als pastelkrijt, verschillende verfsoorten, klei of een materiaal waar je zelf graag mee werkt. Het is zeker niet noodzakelijk om ervaring te hebben met welke wijze van creatieve uiting dan ook.

Ben jij een prater of vind je het juist lastig om een ingang te vinden middels gesprek? Er is vast een coachwijze die jouw past!

Nieuwsgierig naar wat jij over jezelf kan leren?

Neem gerust contact met mij op om hierover meer te weten te komen.